O sufragerie nouă? Imediat.

Camera de zi este locul în care petreci cel mai mult timp singur sau alături de cei dragi. De aceea am creat mobilierul care te ajută să faci exact acest lucru, cu moduri de a-ţi expune amintirile despre lucrurile pe care le-ai făcut şi locurile în care ai fost. Iar cu numeroasele soluţii confortabile pentru şezut seara nu trebuie să se termine atât de devreme.

Am selectat pentru voi mai multe solutii pentru mobilarea living-ului. De la canapele si biblioteci, pana la masute de cafea, comode TV si taburete, toate le regasiti in modele cu totul inedite.

Mobila Living Pitesti

Mobilier Living

Obiectele favorite îşi găsesc locul

Domicilia îţi oferă spaţiu pentru toate lucrurile, pentru cărţi, televizor, decoraţiuni, DVD-uri, etc... Există numeroase opţiuni. Poţi ascunde lucruri în spatele uşilor glisante sau le poţi lăsa la vedere, pe un raft luminat. Televizorul are loc fie pe o comodă cu spaţiu pentru colectarea cablurilor, fie pe un suport TV de perete.

Alege o combinaţie existentă sau creează-ţi propria combinaţie. Poţi adăuga mai multe corpuri dacă ai nevoie. Pentru a beneficia la maximum de mobila Domicilia alege soluţii de iluminat şi accesorii – cum ar fi sertare, poliţe, organizatoare sau protecţie pentru sertare.